Et smugkig på Yeezy Boost 380 “Pepper”

Efter at have fået et første blik tidligere i denne måned, tager vi nu et snikkig på den kommende Yeezy Boost 380 “Pepper”, og hvis du ikke har bemærket Der er allerede et par skinnende forskelle til den originale mock-up. Nye skud med tilladelse fra Sneaker Insider @anpkick_co, her er alt det, vi ved hidtil!

Med en fuld Primeknit -øvre finder du, at Yeezy Boost 380 er malet i en beige og blå farvetone, mens mesh -delen dyppes i en kobber -accent. Dette er meget forskelligt fra det, vi oprindeligt så, som var meget mere dæmpet i sammenligning, men det er ikke alt.

Billede via ANPKICK_CO
Når du bevæger dig nedad, vil du opdage, at Adidas boost mellemsål er meget mørkere og rygere. Dette foret derefter med en gummi gummi ydersål, der afslutter det en-til-en-slags Yeezy-design.

Den første til at falde som en del af Kanye Wests efterår/vinter 2020 line-up, forventes Adidas Yeezy Boost 380 “Pepper” at lancere i september sammen med en reflekterende version. Sørg for at holde det låst på den eneste leverandør for flere nyheder, når det udvikler sig, og i beslægtede nyheder drillede I for nylig Yeezy X Gap med en redesignet butik!

Billede via ANPKICK_CO

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *