Bandana-mønstre dekorerer Shoe Palace x New Balance 327 “Unity Pack”

, da New Balance fortsætter med at få ekstra fans ved metode til at genoplive arkiverede silhuetter som 990v3 samt 990v4, den Boston-baserede etiket ligeledes lysere lyset På deres moderne silhuetter som New Balance 327, som har set et par partnerskaber siden introduktionen i 2020.

Frisk fra hælene med en stil fra Joshua Vides, den livsstil, som Life Design nu tjener sig selv som et lærred til Shoe Palace X New Balance 327 “Unity Pack” -partnerskab med den berømte fodtøjsleverandør, der driver mere end 167 detailområder i Forenede Stater.

Billede via Shoe Palace
Med titlen “Unity Pack” ser ensemblet to kontrastfulde farver: den ene med flerfarvede paneler såvel som den anden i en traditionel New Balance Greyscale -palet. Både sports en blanding af atletisk såvel som mode-forward-materialer, mens de flaunting bandanna mønstre som et tegn på enhed. NB -branding -detaljer om tungerne såvel som indlægssåler såvel som modellens langvarige hårde ydersål, der er forbundet til den tykke mellemsålenhed, samlet set disse eftertragtede design.

Shoe Palace X New Balance 327 “Unity Pack” tilbydes nu på Internettet på Shoe Palace samt vælger New Balance -forhandlere. Sørg for at forblive låst lige her på den eneste leverandør for alle de seneste New Balance -samarbejder. Ud over tilknyttede nyheder påvirkes Todd Snyder X New Balance 57/40 “Stony Beach” af New York -kysten.

Billede via Shoe Palace

Billede via Shoe Palace

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *