Adidas Ozweego i 2019, der lige er lækket, såvel som sneakerheads er gasset

nævner ordet “ozweego”; For en masse sneakerheads såvel som der øjeblikkeligt vil tro på en chunky sneaker -total med store airbags langs sidevæggen. Det er en stil, der er gjort populær af det kontinuerlige RAF Simons X Adidas -samarbejde. Sidste år var der ikke mindre end 12 Ozweego-farver, inklusive dem til at fungere udskårne vinduer i stedet for den traditionelle boble. Selv ligesom Kanye West er blevet identificeret med at bøje denne sko.

Måske er det den stærke æstetik eller det oppustede omkostningsmærke, men dette partnerskab er ikke uden dets kontrovers. Med andre ord er masser af hurtige til at mærke Adidas Ozweego som grim. Det kan dog være ved at ændre, da et nyt design kommer til 2019!

Tro det eller ej, der var en Adidas Ozweego før RAF Simons. Visualiseret ovenfor ser denne vintage silhuet ud som masser af 90’erne løbere.

Lige ned til de tre striber såvel som Adiprene mellemsål, er dette omtrent så berømt som det bliver. Vent dog op, indtil du ser Adidas Ozweego 2019. Flipper dette ikon på hovedet, Adidas vælger noget helt futuristisk.

Dette par er ikke forskelligt med nite -joggeren, og har en blød pasform sammen øvre, reb snørebånd såvel som asymmetriske lag af ruskind. En chunky mellemsål sidder under fødderne, hvem der forstår, om dette funktioner forbedrer innovation eller Adipren.

I øjeblikket forstås ikke meget af dette kommende design såvel som en udgivelsesdato er endnu ikke givet. Når det er sagt, bliver du tålmodig nødt til at vente på meget flere opdateringer ved hjælp af den eneste leverandør -app.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *