Et officielt kig på Naomi Osaka X Comme des Garcons x Nike Blazer Mid 77

Efter at vi meget første forhåndsvisning af parret tilbage i juli, er officielle billeder af Naomi Osaka X Comme des Garcons x Nike Blazer Mid 77 dukket op Det legendariske tre-vejs partnerskab ser meget bedre ud end nogensinde!

Fodtøjsfanatikere over hele kloden har set parret nogensinde op, fordi de allerførste lækkede billeder såvel som det ikke er svært at se hvorfor. Blazer viser den japanske tennisspillers underskrift på tværs af overdelene overført gentagne CDG -branding.

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike
Udformet af en blanding af materialer inklusive læder, ruskind såvel som lærred, overholder overdelene med blazerens signaturhøjt silhuet, med Nike Swoosh-logoer, der løber over både laterale såvel som mediale sider. Osakas signatur er skriftligt over sidevæggene i sort sammen med en inderlig besked, der læser ”Hjem er hvor hjertet er”.

Comme des Garcons branding er ligeledes til stede i overflod her, med en gentagen print fremhævet over størstedelen af ​​den øverste for en avanceret mode touch. Alt dette sidder på toppen af ​​en chunky vintage mellemsål for traditionelle Nike-look, som vi alle forstår såvel som kærlighed, sammen med masser af dæmpning for at garantere, at dette er mega-komfortable!

Billede gennem Nike
Ligesom endnu har Naomi Osaka X Comme des Garcons X Nike Blazer Mid 77 ingen officiel udgivelsesdato, så hold den låst i bedste lige her hos den eneste udbyder for alt det seneste, da vi forventer at høre endnu flere detaljer snart! Mens du er her, skal du inspicere Nikes legendariske 25% rabat på salg, der i øjeblikket er live!

Billede gennem Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *