Et til fods kig på Nike Air Concern of God 1

i går afslørede Jerry Lorenzo officielt bekymringen for Guds X Nike -samling. Blandt dette partnerskab omfattede den splinternye Nike Air -bekymring for Gud 1 silhuet, og nu får vi et til fods, se på den ønskede basketball -sneaker!

Sæt til at frigive i to forskellige farveskemaer, herunder ‘sort’ og ‘hvid’, med en fed gul version indstillet til at være en ‘venner & Familie ‘eksklusiv, denne sko kan prale af en tyk hvid mellemsål og et semi-translucerende stykke langs hælen, der bruger en interessant detalje.

Et højdepunkt på skoen er det skøre snøresystem, der danner en trekant på forfoden, som er et temmelig sjældent syn i sig selv, mens “Air Concern of God” -brand efterfulgt af skoens serienummer, vises også.

Når han frigiver sammen med et stort udvalg af basketball -tema -tøj, falder Nike Air -bekymringen for Gud 1 den 15. december hos Nike og udvalgte aktionister. Fortæl os, om du samles i kommentarfeltet nedenfor! I relaterede nyheder skal du se nærmere på Adidas Yeezy Basketball Sneaker!

Hvis du tænker på at coppe nogle splinternye Nike Heat, skal du huske at tjekke strømmen her!

Billeder ved hjælp af SolebyJc

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *