Officielle billeder af Nike SB Dunk Low “Wheat/Purple” er landet

, hvis du troede, det allerede havde været en skør måned for Nike SB godt, du bedre spænder op, da Nikes skateboarding -afdeling ikke er helt færdig endnu . De nyudviklede officielle billeder af SB Dunk Low “Wheat/Purple” er lige ankommet, med parret, der er formet til at være en fremtidig klassiker!

Hype omkring SB Dunks har været på en hurtig stigning i betragtning af at begyndelsen af ​​sidste år og silhuetten absolut ikke viser nogen tegn på at bremse ideelt nu, med masser meget mere varmeudgivelser planlagt til hele 2021. Dækket ud i en livlig farvepalet her, Parret tilbyder både hvede, lilla og blå farver til et tiltalende look.

Billede ved hjælp af Nike

Billede ved hjælp af Nike
Overdelene er udformet af premium ruskind og tumlet læder til en kontrast i teksturer, mens Nikes signatur Swoosh -logo er pyntet på både laterale og mediale sider for et hurtigt genkendeligt touch. Yderligere branding kommer i form af Nike SB -broderi på både tunge- og hælfanerne sammen med en perforeret tåboks til ekstra ventilation.

Hvis du er så ivrig som vi er på Nike SB Dunk Low “Wheat/Purple”, bliver du desværre nødt til at sidde stramt lidt længere, da der ikke er blevet annonceret nogen officiel udgivelsesdato. I mellemtiden skal du holde det låst i ideelt her hos den eneste leverandør for alle de aktuelle sneakernyheder og opdateringer, og mens du her er her, så tjek Skepta X Nike Air Max Tailwind V, der er indstillet til at lancere i morgen!

Billede ved hjælp af Nike

Billede ved hjælp af Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *