Sneakersnstuff x New Balance 991 går tilbage til sine rødder

sneakersnstuff er bestemt ingen komplet fremmed, når det vedrører NB -samarbejder. Faktisk, tilbage i 2005, har medstiftere Erik Fagerlind såvel som Peter Jansson tjekket deres populære fabrik i Flimby for at style deres ekstremt meget første New Balance 577. Hurtigt foran 17 år såvel som duoen er tilbage, denne gang for Den anerkendte sneakersnstuff x New Balance 991 Collection.

Inspireret af kystbyens rige såvel som fleksible historie er SNS’s håndtag 991 lige så præmie, som den bliver. I to farver, der vises i to farver, kaster “marinen” tilbage til de originale 577 fra tilbage på dagen, der fik kaldet “Peter”. Den “gule” nikker på den anden side til Eriks svigerfar Canary Island-rødder.

Billede ved hjælp af sneakersnstuff
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af sneakersnstuff
Int’l forsendelse

Se mere

Begge par er udformet af ekstravagant læder såvel som smidig ruskind, såvel som at sidde stopper New Balance’s signatur abzorb mellemsål, der er så behagelig som det bliver. Den ikoniske kursiverede “N” griber den laterale såvel som mediale sidepaneler, mens ekstra branding er fint broderet på tungen såvel som hæl. Med denne samling ønsker SNS at vise, at der er meget mere at flimby end bare at lave sneakers. Uanset om du leder efter skatte på stranden eller spiser velsmagende frisk mad, leverer den charmerende bit by absolut.

SNS X New Balance 991-kollektionen frigiver udelukkende på nogen måde mursten-og-mørtel SNS-steder såvel som på Internettet den 26. februar. Sørg for at falde i begrænsede mængder, og sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at klare sig! Lad os forstå, hvilken farve du føler mest, såvel som i tilknyttede nyheder, måske Jjjjound X New Balance 990v3 “Green” snart falder?

Billede ved hjælp af sneakersnstuff
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af sneakersnstuff
Int’l forsendelse

Se mere

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *