Nike Squash-typen “Summit White” er på højden af ​​perfektion

inspireret af domstolsport og 80’erne styling, Nike Squash-type “Summit White” er virkelig på højden af ​​perfektion. En af året er en masse populære sneaker -silhuetter, blandingen af ​​klassisk og moderne har masser af sneakerheads længsel efter mere, så stop det, du laver, og cop ideel nu lige fra Nike UK!

Billede ved hjælp af den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Køb nu

Med en åndbar meshbase er “Summit White” overlejret af paneler af “enorm grå” ruskind, mens læder, der accentuerer, falder ned på hælen for en ekstra premium æstetik, der går godt med enhver pasform, du beslutter at kaste på. Black Nike Swoosh Detaljering pryder sidepanelerne, tungen og indersålen som en ode til Beaverton-mærket N.354 underafdeling, og du finder også en identificering, der også lyder “squash-type”.

Når man bevæger sig nedenunder, er mellemsålen udformet af blød gummi for tilsat dæmpning, mens ydersålen er blevet specielt skabt med trækkraft og holdbarhed i tankerne.

Billede ved hjælp af den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Køb nu

Tilgængelig nu fra Nike UK, Nike Squash-type “Summit White” bør ikke gå glip af, så få fat i et par ideelt nu, mens din størrelse stadig er på lager. Fortæl os, hvis du formåede at sikre dem, og mens du er her, kan du lige så godt tage et eksklusivt kig på Nike Air Max 90 -overskydende “Desert”!

Billede ved hjælp af den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Køb nu

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *