Et nærmere kig på Adidas futurecraft.loop

Tilbage i april blev verden introduceret til Adidas futurecraft.loop. En af de mest innovative sneakers, som vi har set i meget lang tid, den løbende silhuet blev lavet med miljøvenlighed og bæredygtighed i tankerne, og nu kommer vi tæt på og personlig takket være Sneaker Insider @yankeekicks!

Markedsført som verdens første fuldt genanvendelige sneaker, er futurecraft.loop et skridt ind i fremtiden for fodtøjsindustrien. Malet i et ultra rent helt hvidt farveskema er det lavet af en specielt konstrueret TPU, der er spundet til garn, strikket og støbt. Dette betyder, at når du først er færdig med dit par, kan du sende det tilbage til Adidas, hvor de vil genbruge alle materialer for at lave et helt nyt par.

Andre detaljer om futurecraft.loop inkluderer det slående røde adidas -logo på tungen såvel som de “100% genanvendelige”; tekst. De tre Stripe-branding har fået den gennemsigtige behandling, så bærere kan flexere deres sokker let, og selvfølgelig ligger en fuld længde mellemsål ned nedenfor, renset sammenfelt på den øverste, så der ikke bruges nogen lim overhovedet.

Hvis du vil have et par futurecraft.loop, bliver du nødt til at sidde tæt. Tidligere i år blev der frigivet et meget begrænset beløb til to hundrede skabere over hele verden med en offentlig frigivelse planlagt til omkring foråret sommer 2021. Det betyder, at du bliver nødt til at vente to hele år for at få dine hænder på et par!

Hvad er dine tanker om Adidas futurecraft.loop? Vil det ændre branchen, som vi kender den? Vil du tilføje et par til din samling? Fortæl os det, og sørg for at se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Billeder via Yankeekicks

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *