Sean Wotherspoon’s Air Max 97 og Air Max 1 Hybrid får en begyndelse af november -udgivelsen

tilbage under galskaben af ​​Air Max Day -fejringerne i marts, fremtiden for luft blev placeret i offentlighedens hænder. Flere kommende kunstnere blev valgt til at designe en splinterny Nike-silhuet. Sneakerheads stemte for deres meget elskede, og det var Sean Wotherspoon’s Air Max 97/ Air Max 1-hybrid, der kom ud på toppen.

Denne vindende skitse blev bragt til live og afsløret tidligere i år ved hjælp af Sean’s Insta -konto. I betragtning af at dette blev bekræftet at frigive i løbet af 2018’s Air Max Day -fejringer, kommer nyheder om en tidlig lancering som et chok!

Desværre for det britiske sneakerhead sker denne eksklusive lancering kun på Sean Wotherspoon’s Round 2 -detailhandlere beliggende i Hollywood og Virginia. Nogle størrelser vil også være tilgængelige fra Need Supply Co. fra 21. november.

Denne corduroy udformede hybrid er en kontroversiel silhuet – ikke alle er overbevist med denne Air Max Day -udgivelse. For dem, der stadig er usikre, er der altid Atmos X Nike Air Max ‘Animal Pack 2.0’, som for nylig blev bekræftet som en anden 2018 Air Max Day -udgivelse.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *