G-Dragon’s Peaceminusone omfavner den collegiale tendens med disse SS22 varsity-jakker

, der følger af lanceringen af ​​sin overraskelsesferie sent i sidste år, er G-Dragon’s Peaceminusone tilbage og er denne gang klar til at omfavne nye tendenser med disse mest Nuværende tilbud. Når vi hopper på varsity og collegiathype, har Peaceminusone produceret to signaturvarsity-jakker sammen med sweatpants, klistermærker og Daisy-formede broche. Denne mest aktuelle drop ankommer som en del af det andet ved hjælp af mærkets SS22 -kollektion.

Billede ved hjælp af fredsmæssig
Når vi fører flokken, ser vi de to varsity -jakker. Mens identisk i detaljer, kontrasterer duoen hinanden med deres sorte og cyanblå basetoner. På brystet har begge stykker et stort “P” -logo såvel som et citat, der lyder: ”Det indikerer ikke at være på et sted, hvor der ikke er nogen støj eller problemer. Det indikerer at være midt i disse ting og stadig være rolig i dit hjerte “.

På bagsiden af ​​hvert stykke ser vi en stor fredseminuson-stavning såvel som mærkets signatur daisy-ikonografi. Når vi afrunder flokken, ser vi gule og blå sweatpants, klistermærker og en Daisy -broche. For dem, der søger at få deres hænder på disse mest aktuelle fredsmæssige tilbud, kan du shoppe nu på brandets websted. I andre nyheder er her, hvad der falder i uge 5 i Palace’s Spring Collection.

Billede ved hjælp af fredsmæssig

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *