Gå bæredygtigt med Reebok Permanent Floatride Grow

Reebok permanent floatride Grow er lige her for at redde planeten. Bæredygtighed er et af de mest populære emner i de sidste par år-forståeligt nok, da den engangs plastiske epidemi er værre end nogensinde såvel som forurening udgør en risiko for vores lufthøj kvalitet-såvel som sportsbeklædningsmærker begynder -Design deres produkter for at være meget mere miljøvenlige. Med Adidas netop for nylig debuteret en genvindingsplan såvel som Nike, der laver fodboldsæt fra genanvendt plast, hæver Reebok sit spil med et helt nyt, bæredygtigt lavet løbesko.

Billede gennem Reebok
Naturligvis biologisk nedbrydelig såvel som bæredygtigt fremskaffet, den åndbare overdel på den permanent floatride-vokse er lavet af eukalyptus træfibre såvel som soklineren (som naturligt er lugtebusting btw) bruger blomstrende alger skum. Den polstrede mellemsål er udviklet fra ricinusbønner, der producerer leverer højtydende dæmpning såvel som den alsidige ydersål er meget elastisk såvel som kommer fra ægte gummitræer.

Designet såvel som udformet for at gøre det muligt for Reebok at reducere deres udnyttelse af jomfru polyester, sigter mærket at udrydde det fra deres stilarter fuldstændigt i 2025. Selvom denne sneaker er lavet af bæredygtige materialer, er skoens ydeevne ved ikke at kompromitteres. Udviklet til at forlænge dit løb såvel som at skubbe dig til din nye personlige fineste i Ultimate Comfort, garanterer vi, at de vil være dit nye foretrukne par.

På grund af at blive frigivet i efteråret 2020, skal du holde den låst ind i den eneste udbyder for at være den allerførste til at forstå, når meget flere nyheder bryder om Reebok permanent floatride vokser.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *